REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai gali būti receptas šventiniam stalui, tai gali būti paprasčiausias užkandis savaitgaliui. Jums nebūtina sluoksnius atidengti naudojant specialią formą. Galite sluoksniuoti permatome inde arba paprasčiausioje lėkštėje. Svarbu tik, kad gražuoliai kelmučiai nebūtų pasislėpę ar paskendę majoneze“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

„Tai gali būti receptas šventiniam stalui, tai gali būti paprasčiausias užkandis savaitgaliui. Jums nebūtina sluoksnius atidengti naudojant specialią formą. Galite sluoksniuoti permatome inde arba paprasčiausioje lėkštėje. Svarbu tik, kad gražuoliai kelmučiai nebūtų pasislėpę ar paskendę majoneze“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Reikės:

  • Silkių file,
  • burokėlių (keptų arba virtų),
  • bulvių (virtų),
  • mažo mėlynojo svogūno arba šaloto,
  • marinuotų kelmučių (parsiduoda prekybos centruose),
  • majonezo,
  • krapų (nebūtinai),
  • 5 pipirų mišinio.

Kadangi marinuoti kelmučiai slidūs, iš karto juos sudėkite ant  popierinio rankšluosčio ir leiskite jiems gerai nuvarvėti.

Visus produktus supjaustykite kubeliais ir sluoksniuokite pradedant burokėliais, svogūnais, bulvėmis, silke ir galiausiai paskutinį sluoksnį dėkite kelmučių. Visus sluoksnius pertepkite majonezu. Sluoksnį tarp bulvių apiberkite pipirais.

Sudėtingumas: paprasta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų